Oficjalne forum polskiej krypto waluty - Polcoin

Sieć PLC => Kopalnie => Wątek zaczęty przez: KRPone w Lipiec 24, 2017, 12:39:23 pm

Tytuł: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: KRPone w Lipiec 24, 2017, 12:39:23 pm
Witam.
Stawiam Prostą kopalnię na silniku Coiniumserv.
około 90% spolszczenia już jest = jeszcze tylko estetyka do poprawy i składnia orto. Kopać się już da, i walutę wysyła
Mam zamiar dodać jeszcze polcoin i kilka innych coinów
Nie jest to jakiś super pool MPOS czy UNOMP tylko zwykła prosta kopalnia

Jakby ktoś był chętny przetestować to będę wdzięczny za opis napotkanych problemów czy też zastrzeżeń

COINY
-Doge
-PLNc
-PPC

VarDiff 256-4096 = z tym vardiff przydały by się porządne testy.

Z góry dziękuję za pomoc jak i porady

Adres = x-pool.pl
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: pdrobek w Lipiec 25, 2017, 05:30:25 pm
Nie widzę tutaj kopalni PLC, z jakie powodu piszesz w dziale Sieć PLC --> Kopalnie skoro nie tworzysz kopalni PLC?
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: KRPone w Lipiec 25, 2017, 05:56:32 pm
Coina podepnę  dziś wieczorem jak naprawie server.
GOTOWE ;)
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: pdrobek w Lipiec 26, 2017, 01:48:33 pm
kopalnia leży? cały host leży?
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: KRPone w Lipiec 26, 2017, 08:14:36 pm
Działa. ale mam problem z redis-em . chociaż teraz jakoś trybi normalnie xd
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: KRPone w Lipiec 28, 2017, 02:36:14 am
Problem naprawiony. zmieniłem środowisko jak i silnik. Portfel widzę że się synchronizuje poprawnie. dodałem także spory VAR-Diff dla mocnego sprzętu  diff 16-80000. jak chcecie możecie przetestować czy działa poprawnie
Tytuł: Odp: X-POOL Kopalnia w fazie testowej "TEST"
Wiadomość wysłana przez: KRPone w Lipiec 30, 2017, 05:51:59 pm
Tak z ciekawości. Kto z was napindala 15 Th/s w X-Pool. Chodzi mi o podpowiedź jak z wydajnością. Jest ok czy coś zmienić ?