Oficjalne forum polskiej krypto waluty - Polcoin

Sieć PLC => Usługi => Wątek zaczęty przez: pdrobek w Październik 01, 2015, 10:21:32 am

Tytuł: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: pdrobek w Październik 01, 2015, 10:21:32 am
Informuję iż pod adresem eksplorator.polcoin.pl (http://eksplorator.polcoin.pl) uruchomiliśmy przetłumaczony w 99% eksplorator bloków Polcoin. Niniejszym definitywnie zamykamy poprzedni bazujący na ABE.

Prosimy o zgłaszanie uwag.

ps. pozostałe teksty jeżeli występują przetłumaczymy tylko prosimy o zgłoszenia :-)
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: 91az w Październik 01, 2015, 12:42:44 pm
"minuta ago" :-)

literówka

"zdrpaka - kody doładowujące"
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: GrimDemon w Październik 01, 2015, 09:14:18 pm
A o co chodziło z ilością monet za blok? Tutaj widzę, że jest poprawnie :-D
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: wargo w Październik 02, 2015, 12:20:55 pm
A o co chodziło z ilością monet za blok? Tutaj widzę, że jest poprawnie :-D
Wada w ustawieniach p2pool. Bloki miały wydobywaną... mniejszą wartość!
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: pdrobek w Październik 02, 2015, 08:18:44 pm
Nie to nie wada p2poola tylko specyfika js insight.

A co do minuta ago to fakt ciezko bedzie to usunac ta literowke gdyz mamy tutaj roznice w PL i EN (1 minuta ale 2 minuty itd) Takie rozdzielenie skutkuje dołożenie warunków w kodzie js a to już nie takie oczywiste jak sie ma do czynienia kod niesformatowany.
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: rav3n_pl w Listopad 02, 2015, 12:12:31 pm
A o co chodziło z ilością monet za blok? Tutaj widzę, że jest poprawnie :-D
Wada w ustawieniach p2pool. Bloki miały wydobywaną... mniejszą wartość!
P2Pool pobiera wielkość nagrody z getblockteplate. Może się zdarzyć, że jest zła nagroda tylko, gdy jest faktycznie błąd w kodzie (nie oblicza nagrody zgodnie z demonem) ORAZ przed chwilą padł blok i nie ma jeszcze pobranego nowego getblockteplate (kopie "na ślepo").
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: pdrobek w Listopad 06, 2015, 06:05:38 pm
problem omawiany z błednym wyświetlaniem w INSIGHT jest problemem tylko INSIGHT wynika z różnic BTC i PLC. Nic tutaj p2pool nie ma do gadania (mimo ze na p2poolach się nie znam)
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: chmielo w Luty 13, 2016, 09:38:32 pm
Ja mam pytanie od strony technicznej?
Jest jakiś prosty przepis jak to posadzić, bo coś chyba się ostatnio uwsteczniłem.
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: lamar w Grudzień 05, 2018, 12:53:30 pm
Eksplorator nie działa.

Czy na dzień dzisiejszy jedynym działającym eksploratorem PLC jest http://explorer.e-waluty.net.pl/PLC/ ?
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: chmielo w Styczeń 21, 2019, 12:50:41 pm
Właśnie uruchomiłem eksploratora PLC:
http://plc-explorer.burzuj.net (http://plc-explorer.burzuj.net)
Tytuł: Odp: [eksplorator.polcoin.pl] Eksplorator Polcoin na Insight
Wiadomość wysłana przez: mig21 w Styczeń 21, 2019, 01:58:19 pm
Super ,dobra robota chmielo, tylko żeby cryptopia wstała to będzie dobrze (o moje PLC sie nie martwie na cryptopii bo kto by chciał ukraść)
pozdro